Alianţa 2020 USR PLUS îi cere preşedintelui Iohannis să refuze numirea lui Eugen Nicolicea la Ministerul Justiţiei

Dacian Cioloş şi Dan Barna, liderii Alianţei USR-PLUS, îi cer preşedintelui Klaus Iohannis să nu accepte nominalizarea lui Eugen Nicolicea pentru funcţia de ministru al Justiţiei. Eugen Nicolicea este unul dintre autorii asaltului PSD împotriva Justiţiei, un impostor fără pregătire juridică temeinică, o bătaie de joc pentru această funcţie atât de importantă în statul român.

Nicolicea este direct responsabil pentru eliberarea din puşcării înainte de termen a peste 14.000 de infractori, printre care tâlhari periculoşi şi violatori, dintre care 700 s-au întors înapoi la închisoare după comiterea unor noi infracţiuni.

Acest om în această poziţie este un real pericol pentru siguranţa famililor noastre şi pentru sistemul juridic din România. Nominalizarea lui Eugen Nicolicea la Ministerul Justiţiei are un singur scop, adoptarea ordonanţelor de urgenţă care îl scapă pe Liviu Dragnea de condamnarea la 3 ani şi 6 luni de închisoare în dosarul numirilor fictive. Alianţa USR-PLUS va face totul pentru a ne asigura că Liviu Dragnea nu va reuşi să scape de lege.

Categorie: