Anunț șoc făcut de Vlad Alexandrescu. 'Fata lui' Hrebenciuc ar fi comis fals în acte pentru a-i apăra pe politicienii care se tem

Senatorul USR Vlad Alexandrescu anunta ca USR a identificat persoana din conducerea Camerei Deputatilor care „comis fals in acte si abuz in serviciu” incercand sa trimita la Curtea Constitutionala doar o parte din cele peste 825.000 de semnaturi depuse de catre USR in Parlament, astfel incat numarul sa cada sub pragul de 500.000, cerut de articolul 150 din Constitutia Romaniei.

„‘Fata lui’ Hrebenciuc ar fi comis fals in acte si abuz in serviciu pentru a-i apara pe politicienii care se tem de initiativa cetateneasca ‘Fara penali in functii publice’.

Mihalcea si subordonatii ei, probabil la ordinul penalilor din Parlament, au vrut sa trimita la Curtea Constitutionala doar o parte din cele peste 825.000 de semnaturi depuse de catre USR in Parlament, astfel incat numarul sa cada sub pragul de 500.000, cerut de articolul 150 din Constitutia Romaniei. Angajati ai Camerei Deputatilor au ales sa ignore sute de mii de semnaturi, iar acest lucru il vom dovedi in instanta pentru ca Uniunea Salvati Romania ii va da in judecata pe cei care pun bete in roate vointei cetatenilor.

Va reamintesc ca daca initiativa Fara penali in functii publice va trece de Parlament si de referendum, nu vor mai intra niciodata in Parlament sau in administratia locala oameni ca Liviu Dragnea, Catalin Radulescu, Remus Borza, Constantin Nicolescu, Dan Sova, Antonie Solomon, Sorin Apostu, Mircia Muntean, Sabin Iliesi, Zsolt Nagy, Decebal Traian Remes, Relu Fenechiu, Nicolae Mischie, Adrian Nastase samd.

Tocmai de aceea politicienilor patati le este teama si fac tot ce le sta in putinta, chiar daca asta inseamna sa comita ilegalitati, pentru a bloca initiativa cetateaneasca ce a strans mai mult de 1 milion de semnaturi de la cetatenii onesti din Romania.

Luni vom fi la CCR pentru a superviza acest proces. Toate semnaturile valide trebuie sa ajunga la CCR, chiar daca asta ar insemna sfarsitul carierei lui Liviu Dragnea. Ne vom asigura luni ca cele peste 4.000 de dosare vor ajunge la CCR. Romanii vor o tara fara penali in functii publice!”, anunta Vlad Alexandrescu pe Facebook.

 

Categorie: