Covasna: Pârtia de schi Şugaş-Băi, deschisă până la finele lui februarie

Pârtia mică de schi din staţiunea Şugaş-Băi va fi deschisă până la finele acestei luni, iar patinoarul acoperit din Sfântu Gheorghe, până la sfârşitul lunii aprilie, au anunţat reprezentanţii primăriei municipiului.

Potrivit unui bilanţ al Sepsi ReKreativ, societatea care administrează pârtiile de schi de la Şugaş Băi şi patinoarele din Sfântu Gheorghe, în luna ianuarie a.c. s-a înregistrat un număr record de urcări pe cele două pârtii de schi de la Şugaş Băi, fiind vândute 9.500 de tichete.

"Suma reprezintă aproape cât cifrele pentru lunile ianuarie şi februarie din sezonul trecut la un loc. În total, în această iarnă la Şugaş Băi au fost vândute 17.200 de tichete pentru cele două pârtii de schi. La această oră doar pârtia mică de schi mai este deschisă iubitorilor de sporturi de iarnă, iar în funcţie de vreme aceasta va mai sta deschisă până la sfârşitul lunii februarie", menţionează reprezentanţii Primăriei Sfântu Gheorghe, într-un comunicat postat pe pagina de internet a instituţiei.

Conform bilanţului, la patinoarul mobil din centrul oraşului în lunile decembrie şi ianuarie au fost vândute 2.200 de bilete pentru adulţi şi 5.700 pentru copii, iar la patinoarul acoperit de la Arena Sepsi, 3.550 bilete pentru adulţi şi 3.600 pentru copii.

"În ceea ce priveşte cele două patinoare din Sfântu Gheorghe, din statistica prezentată se observă o 'migrare' a oamenilor dinspre patinoarul mobil din centru spre patinoarul acoperit de lângă Arena Sepsi. Numărul total de bilete vândute este asemănător cu cel din sezonul trecut, însă numărul biletelor pentru patinoarul acoperit a crescut în detrimentul celui din centru. În funcţie de vreme, patinoarul mobil din Piaţa Centrală va mai fi deschis până la sfârşitul lunii februarie, începutul lui martie, iar patinoarul acoperit până cel puţin la sfârşitul lunii aprilie", se mai arată în comunicat.

Categorie: