Cum s-a distrat la Salonic ministrul Bogdan Matei cu omologii săi din Bulgaria, Serbia și Grecia

Ministrul tineretului și sportului s-a aflat în weekend la Salonic, unde a participat la reuniunea cvadrilaterală guvernamentală la nivel înalt, alături de omologii săi din Bulgaria, Serbia și Grecia.

Bogdan Matei a semnat Memorandumul între Guvernele Serbiei, României, Bulgariei și Greciei, pentru constituirea Comitetului inițial de organizare, în vederea depunerii celor două candidaturi comune pentru organizarea UEFA EURO 2028 și a FIFA World Cup 2030

Cu această ocazie, ministrul Bogdan Matei a vizitat și expoziția internațională dedicată sportului, SportExpo, din Salonic, care se desfășoară chiar în aceste zile. Delegația României, din care au făcut parte și președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu și Consulul General al României la Salonic, doamna Sabina Șomăcescu, a vizitat diferitele standuri și s-a oprit la unul special, cel al echipei PAOK Salonic, acolo unde antrenorul român Răzvan Lucescu se pregătește de cucerirea titlului de campion al Greciei cu echipa sa. Ministrul Matei a exersat la standuri și tirul cu arcul și cu pistolul, iar apoi a schimbat simbolic câteva pase pe terenul de fotbal în compania omologilor săi.

Categorie: