FIFA, intervenție în cazul depunctării clubului Pandurii Târgu Jiu

FIFA a suspendat pe o perioadă nedeterminată sancţiunea cu depunctarea dictată clubului Pandurii Târgu Jiu pentru datorii către doi dintre foştii săi jucători, Gordan Bunoza (Bosnia-Herţegovina) şi Nikola Vasiljevic (Serbia), informează site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

FIFA a suspendat pe o perioadă nedeterminată sancţiunea cu depunctarea dictată clubului Pandurii Târgu Jiu pentru datorii către doi dintre foştii săi jucători, bosniacul Gordan Bunoza şi sârbul Nikola Vasiljevic.

"Forul fotbalistic mondial a înştiinţat astăzi Federaţia Română de Fotbal cu privire la decizia de a suspenda sancţiunea aplicată clubului gorjean. Pe 22 mai 2019, Comitetul Executiv FRF, luând act de informarea FIFA privind sancţionarea clubului CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu cu 9 puncte, a votat aplicarea sancţiunii în situaţia în care, până la data de 30 mai 2019 inclusiv, FRF nu primeşte o informare din partea FIFA cu privire la retragerea solicitării de a se aplica sancţiunile respective. Astăzi, FIFA a trimis spre FRF o solicitare privind suspendarea acestei sancţiuni, fără a menţiona termene sau date legate de durata acestei suspendări", se menţionează pe site-ul FRF.

Depunctarea ar fi trimis Pandurii în Liga 3.

Categorie: