Preşedintele PMP: Bugetul este o 'CATASTROFĂ marca Dragnea'. Este un buget al RECESIUNII

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a anunţat, duminică, pe Facebook, că partidul pe care îl conduce a încheiat pregătirea celor aproximativ 2500 de amendamente la Legea Bugetului, precizând că formaţiunea va lupta pentru fiecare dintre acestea.

Tomac susţine că bugetul propus pentru 2019 este unul "al recesiunii" şi nu soluţionează niciuna din marile probleme ale României.

”Tocmai am încheiat pregătirea celor aproximativ 2500 de amendamente ale PMP la Legea Bugetului de stat pentru anul 2019. La fel ca anul trecut, acestea sunt, ale celor care îndrăznesc să ne mintă de ani buni, realitatea fiind din ce în ce mai îngrijorătoare. Este un buget al recesiunii, un buget care nu soluţionează niciuna dintre problemele mari ale României”, a scris pe Facebook liderul PMP, Eugen Tomac.

El susţine că guvernul trebuie să aloce bani pentru creşe şi grădiniţe, pentru ambulanţe, dar şi pentru infrastructură: centura capitalei, autostrada Bucureşti - Braşov, autostrada Iaşi - Târgu Mureş.

”Trebuie să alocăm bani pentru gazificarea României. Este inadmisibil ca în secolul XXI să avem în România oraşe şi comune care nu sunt racordate la reţelele de gaze. Acesta este bugetul catastrofă marca Dragnea. Aceasta este ţara guvernată de PSD. PMP va lupta pentru fiecare dintre amendamentele pregătite şi avem speranţa că acestea vor fi susţinute de colegii parlamentari din alte partide”, a adăugat Tomac.

 

Categorie: