UDMR îi da replică lui Băsescu: Cotroceni a ajuns un focar de instabilitate

Traian Băsescu a criticat dur Ungaria, despre care a spus că este un focar de instabilitate, gest considerat a fi o încercare de a atrage electorat românesc, în condițiile în care pe cel maghiar din România se bazează deja. Din UDMR, răspunsul pentru președinte este că “Palatul Cotroceni a devenit un focar de instabilitate din momentul în care Băsescu este președintele țării”.

Deputatul UDMR, Marton Arpad Francisc, sutine că a fost tradusă greșit declarația lui Vona Gabor de o parte a presei. El susține că partea în care liderul Jobbik își asumă un conflict între România și Ungaria a fost greșit înțeleasă”, scrie ziarul Ring.

Legat de reacția președintelui Traian Băsescu, deputatul Erdei Doloczki Istvan a declarat că “Palatul Cotroceni este un focar de instabilitate şi a demonstrat asta de când este Băsescu preşedintele ţării“. Deputatul UDMR, Antal Istvan, a declarat că “Ce o fi declarat, ce n-o fi declarat Vona Gabor, e libertatea de gândire. Referitor la focarul de instabilitate din Ungaria, este punctul de vedere al preşedintelui, îl ştim şi pe dumnealui, acum, ca să-şi mai facă puţină imagine care nu e chiar aşa de bună, face fel şi fel de declaraţii“.

 

Categorie: