Despre noi

Europa News este o agenţie de presă independentă care furnizează fluxuri de ştiri şi informaţii în timp real pentru presa scrisă şi audio-vizuală din întreaga ţară.
 
Echipa editorială a Agenţiei de Presă Europa News reflectă echidistant actualitatea internă şi internaţională, livrând zilnic peste 200 de ştiri din domeniile politic, economic, social, cultural şi sportiv, fluxuri de fotografie de presă, precum şi înregistrări audio cu declaraţii şi interviuri în exclusivitate.
 
Acumulând experienţă şi jurnalişti profesionişti, care îşi pot exprima puncte de vedere pertinente, Europa News, pe lângă ştiri, şi alte tipuri de materiale jurnalistice, precum: comentariu (materialul în care autorul îşi exprimă punctul de vedere asupra unui eveniment sau subiect), focus (reportaje, documentare şi materiale de tip feature), interviu, cronologie, biografie. Aceste materiale sunt marcate corespunzător, cu o etichetă postată înaintea titlului.
 
În plus, Europa News este agregator de informaţie din presa scrisă şi audio-vizuală din întreaga ţară, fiind un important furnizor de informaţie, fotografie de stock de la furnizori externi şi conţinut video.
 
Europa News s-a clasat în primele poziţii pe piaţa media românească, stabilind standarde de profesionalism în jurnalism şi lansând în premieră produse şi servicii multimedia, care oferă beneficiarilor conexiunea în timp real cu informaţia specializată de care au nevoie, precum şi o viziune de ansamblu asupra evenimentelor zilei.